De Steigerhoutloods

Contact informatie en bestellen

Voor vragen, opmerkingen of het aanvragen van een vrijblijvende offerte, kunt u het contactformulier invullen of mailen naar info@desteigerhoutloods.nl. Er wordt dan zo spoedig mogelijk op uw email gereageerd. Helaas is het niet meer mogelijk om meubels te bezichtigen. De showroom is alleen op afspraak te bezichtigen om hottubs, ISBJØRN HOT TUBS, te bekijken.

De Steigerhoutloods

Rosbayerweg 105
1521 RW Wormerveer
tel: 06 – 23 27 85 20
mail: info@desteigerhoutloods.nl

!!!!! De meubelshowroom (boven) is gesloten, u kunt géén meubels meer bezichtigen (alleen hottubs op afspraak) !!!!  De meubels die op de site staan vermeld kunnen niet allemaal meer besteld worden. Vraagt U a.u.b. eerst na of een bestelling mogelijk is. Tevens zijn de prijzen die vermeld staan bij een meubel, niet up to date!  DE PRIJZEN WORDEN VERHOOGD! U KUNT DUS GÉÉN AANSPRAAK MAKEN OP DE GENOEMDE PRIJZEN DIE OP DIT MOMENT BIJ DE MEUBELS STAAN VERMELD. Helaas is het niet mogelijk om meubels op maat te laten maken of naar uw eigen idee. Dit heeft te maken met een verandering in het bedrijf. Helaas heeft Covid-19, ons bepaalde keuzes moeten doen maken voor 2021. De Steigerhoutloods is dus niet meer zoals u van ons, jarenlang, gewend bent.
Voor vragen over (eventuele) producten kunt u mailen naar info@desteigerhoutloods.nl of het contactformulier invullen op de pagina waarop het meubel van uw keuze staat vermeld.

NOGMAALS DE PRIJZEN OP DE SITE ZIJN NIET MEER GELDIG EN MOETEN NOG WORDEN AANGEPAST!

Contactformulier

    Share