De Steigerhoutloods

Contact informatie en bestellen

Voor vragen, opmerkingen of het aanvragen van een vrijblijvende offerte, kunt u het contactformulier invullen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Natuurlijk kunt u ook bellen of een afspraak maken om langs te komen.

De Steigerhoutloods

Rosbayerweg 105
1521 RW Wormerveer
tel: 06 – 23 27 85 20
mail: info@desteigerhoutloods.nl

!!!!! De meubelshowroom (boven) is momenteel gesloten wegens verbouwing / aanpassingen en hierdoor is het helaas niet mogelijk om deze te bezoeken!!!!! De meubels die op de site staan kunnen besteld worden zoals deze staan vermeld, eventuele (bijna) uitstaande orders zullen uiteraard uitgeleverd gaan worden. Helaas is het tot nadere berichtgeving niet mogelijk om meubels op maat te laten maken of naar uw eigen idee.
Voor eventuele bestellingen kunt u mailen naar info@desteigerhoutloods.nl of het contactformulier invullen op de pagina waarop het meubel van uw keuze staat vermeld.

Openingstijden hottubs showroom:

Zon- en Feestdagen: GESLOTEN

Maandag: GESLOTEN 

Di-Vr:  11:00 -17:00         (op afspraak via mail, telefoon of via het contactformulier)*
Zaterdag: 10:00 – 15:00   (op afspraak via mail, telefoon of via het contactformulier)*

*Daar wij graag tijd willen reserveren om samen met u de ideeën voor meubel of hottub door te nemen maar soms ook op locatie aan het werk zijn, werken wij graag op afspraak om teleurstellingen te voorkomen.

**(Eens in de 3 weken op zaterdag gesloten, dit zal via site en FB-pagina bekend worden gemaakt)

GESLOTEN**: Dinsdag 25 augustus

Contactformulier

    Share